Essentiële vitaminen en mineralen.

Noodzakelijke supplementen.

Epsom zout - magnesiumsulfaat.

Natriumbicarbonaat - baking soda.

Essentiële vitaminen, mineralen en supplementen

Bij SoLMAG vinden we gezondheid uiterst belangrijk. Daarom leveren wij essentiële vitaminen, mineralen en supplementen zoals magnesium van natuurlijke oorsprong. Ons lang houdbaar voedsel / noodrantsoenen bevatten geen chemische conserveringsmiddelen, geur-, kleur-, en smaakstoffen.

Nieuw in onze prepshop is een groot aanbod van hoogwaardig en lang houdbaar voedsel en noodrantsoenen.

Lang houdbaar voedsel en noodrantsoenen van zeer hoge kwaliteit zijn ontwikkeld voor expedities in die in barre omstandigheden moeten werken en crisis situaties zoals rampen en pandemieën. Lees hier meer over lang houdbaar voedsel.

Zorgen over voedseltekorten is heel reëel

We leven in een maatschappij waarin je op ieder moment van de dag voedsel en drinken kunt kopen.

Het is zo vanzelfsprekendheid dat maar weinig mensen er zich bewust van zijn, totdat……..de voorraden in de supermarkt beginnen te slinken.

Mensen beginnen massaal in te slaan, en neem van mij aan, dan is het te laat.


Veel mensen hebben daarom terecht zorgen over de huidige situatie in de wereld. Door de pandemie en de lockdowns ontstaan er steeds meer tekorten bij veel producten, van papier tot machine onderdelen…….maar helaas ook bij de voedselproductie.


Bij een pandemie, een ernstige stroomstoring of andere calamiteiten is het aanschaffen van lang houdbaar voedsel of noodrantsoen nooit verkeerd om te doen. Ook de overheid raadt een noodpakket van flessen water en houdbaar eten aan (bron).


Dus als je nog geen noodrantsoen hebt dan wordt het hoog tijd om ermee aan de slag te gaan. Als je wacht tot je het nodig hebt, ben je per definitie al te laat. Het is in deze onduidelijke tijden verstandig om voldoende water en lang houdbaar voedsel en water achter de hand te hebben.


En...lang houdbaar voedsel of een noodrantsoen kan je altijd gebruiken als er geen calamiteiten ontstaan. De voordelige grote blikken (met ruime porties) zijn tot 15 jaar houdbaar, gezien vanaf de productiedatum. Ze smaken goed en weggooien hoeft dus absoluut niet. Je hebt gewoon wat meer voedsel op voorraad. Ook een fijn idee!


Weet je niet waar je moet beginnen? In dit artikel leer je simpele tips voor het inslaan van lang houdbaar voedsel.

Wat is een noodrantsoen?

Een noodrantsoen is voedsel en water dat enkele jaren kan worden opgeslagen en waar mensen op vertrouwen in geval van nood.

Het rantsoen is bedoeld om mensen te helpen overleven totdat er hulp komt.

Lang houdbaar voedsel is essentieel als je voorbereid wilt zijn op langdurige rampen (oorlog en ernstige crisis situaties) en zijn bedoeld om 2-15 jaar mee te gaan.

Waarom lang houdbaar voedsel opslaan?

Het opslaan van lang houdbaar voedsel en water kun je zien als het afsluiten van een verzekering.

Je krijgt misschien nooit te maken met een economische crisis, pandemie of natuurramp, maar als dat wel het geval is, dan wil je voorbereid zijn.

Een noodrantsoen en andere benodigdheden, zoals vitaminen, mineralen en supplementen, kan dan van onschatbare waarde voor jou en je gezin zijn.

Allemaal verkrijgbaar in de SoLMAG prepshop.

Gratis verzending > €25 (NL) en > €35 (BE)

Voor 16:30 besteld is volgende werkdag in huis

Afhaalmogelijkheid in Lelystad

betaalmethodes webshop solmag

Mis geen aanbieding en blijf op de hoogte van alle informatie over onze SoLMAG producten!