Colloïdaal zilver zalf met goud 50 ml
uitverkocht

Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 50 ml

16.95

Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 50 ml. Nanozilver. Zeer zuiver.

Uitverkocht

Beschrijving

Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 50 ml

Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 50 ml. Colloïdaal zilver, ook wel nanozilver genoemd, is een vloeibare suspensie bestaande uit elektrisch geladen microscopisch kleine zilver- of gouddeeltjes in gedistilleerd water. Deze zilver- of gouddeeltjes kunnen in water blijven suspenderen (zweven) zonder kunstmatige toevoegingen of stabilisatoren. Het is een smaak-en geurloos product. De goud-of zilverdeeltjes, zijn zo klein dat ze geen toxische belasting hebben op het lichaam en dus veilig in gebruik.

Tip: schaf deze 50 ml zalf aan om in je tas of auto te bewaren. Zo heb je het altijd bij de hand!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Toepassing Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 50 ml

Er zijn vele toepassingen van colloïdaal zilver zalf 50 ml.

De wet verbiedt ons de specifieke toepassingen te vermelden of advies te geven.

In zeer algemene termen: een colloïdale oplossing werkt meestal om de energie te verhogen en te zuiveren.

Ingrediënten:

Zuiver colloïdaal zilver, zuiver colloïdaal goud, bijenwas, cetylalcohol, lanoline, tarwekiemolie gezuiverd, cetiol, kamille, Arnica, violatricolor, vitamine A, vitamine E, glycerol, triaethanolamine, Lavendel-TeaTree-Helicryse-rose-Ylang.

Onze producten zijn volledig vrij van chemicaliën en vrij van hormonen of andere chemisch geladen stoffen. Het is van natuurlijke oorsprong.

De eigenschappen van de ingrediënten:

Er is veel literatuur over de werkzaamheid en eigenschappen van de ingrediënten. We beperken ons hierbij tot gegevens die direct betrekking hebben op de intentie van het product:

Zuiver colloïdaal zilver: Anorganisch zilvermineraal heeft een krachtig effect om indringers tegen te houden.

Colloïdaal zilver is het uitgangspunt voor het maken van deze zalf.

Zuiver colloïdaal goud: Goud is een mentale, weerstands- en immuunsysteemversterker.

Plantaardige glycerine: gebruikt in huidcrèmes en lotions, trekt het vocht aan en houdt het vast.

Bijenwas: bouwstof

Matricaria kamille: Echte kamille: de werking van kamille maakt de plant zeer geschikt om te baden. De olie van de bloemhoofdjes is belangrijk in de cosmetische industrie.

Arnica montana Arnica: De Arnica tinctuur helpt uitwendig bij de gevolgen die kunnen worden veroorzaakt door vallen of andere ongemakken.

Viola tricola: Tricolor violet.

Vitamine A Caroteen: houdt de huid gezond.

Vitamine E Tocoferol: een natuurlijke vitamine E, goed voor het herstel van een beschadigde huid.

Lavendel: Zuiverend, reinigend en is een massage voor de huid. Pure lavendel wordt veel eigenschappen toegeschreven en natuurlijk is dit een bestanddeel van de zilverzalf.

Theeboom: Antiskrampstillend, schimmelwerend, stimulerend desinfecterend, diaphoretisch, enz. De Bundjalung aboriginals (oorspronkelijke bewoners van Australië) kenden al eeuwen geleden de speciale effecten van Tea Tree.

Helicryse: Helicryse zorgt voor een betere doorbloeding. Het werkt onder andere om kneuzingen te verlichten.

Roos: Is harmoniserend, kalmeert irritatie en verdriet. De roos is de koningin van de bloemen.

Ylang Ylang: Kalmerend en hydraterend, ontspannend. Ylang-ylang is een zoete, exotische olie, gebruikt in vele parfums. Het biedt een helpende hand bij het loslaten van spanning en stress. Ylang-ylang drukt het charisma en het zelfvertrouwen van de mens uit. Het verdrijft jaloerse gedachten en teleurstellingen. Verwerkt in huidverzorgingsproducten, is ylang-ylang kalmerend en hydraterend.

Onderzoek en ontwikkeling en productie: Meditech Europe
Meditech Europe Colloidal Silver Ointment is geregistreerd als merk Met speciale dank aan Chi Nederland Drs Rijpkema voor advies en literatuur Drs Beck Many.

Voorbeelden van toepassingen van colloïdaal zilver zalf met Goud 50 ml:

  • Bij lichte ongemakken op de huid.
  • Wij horen dat veel mensen het gebruiken als deodorant.
  • Geschikt tegen de bekende irritaties en multi-inzetbaar.

Hoe wordt de colloïdaal zilver zalf  met Goud 50 ml gemaakt?

Colloïdaal zilver is een nanosilver, gemaakt volgens een volstrekt uniek proces. Het principe is echter eenvoudig, namelijk de zuiverste kleinste zilverdeeltjes losschieten via een bipolair, multi-frequentie hoogspanning resonantiesysteem. Deze methode is door Meditech Europe ontwikkeld.

Dit unieke proces zorgt voor een colloïdale oplossing die zeer verfijnd en hoogenergetisch is. Door deze verfijnde methode krijgt u bijzonder hoogwaardig puur colloïdaal zilver, wat met een breedspectrum aan multifrequenties is geïnformeerd zoals die in de natuur ook voorkomt. Er vindt in principe een bliksemontlading plaats tussen de zuivere zilverelektroden in het gedestilleerde water waardoor de zilverdeeltjes losschieten en gaan zweven.  Wij hebben een paar procent goud toegevoegd om het te completeren. Goud is namelijk een bekende immuunsysteemversterker.
Het colloïdaal zilver is daarnaast transparant, geur- en smaakloos.

Meditch Europe is in het bezit van een kwaliteitscertificaat fijnzilver. Gehalte Ag 999,7 ‰. Dit certificaat van zuiverheid is in het bezit bij de Voedsel- en Warenautoriteit. Op aanvraag verkrijgbaar.

Waarom zit de colloïdaal zilver zalf 50 ml in glas verpakt?

De verpakking van onze Silver & Gold range is op zijn zachtst gezegd bijzonder. Het violette glas (UV werend) is zeer energiek en heeft een energieverhogende en conserverende werking op de inhoud. De werking van de ingrediënten wordt daardoor verlengd en versterkt.

0